Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung jente alvorlig skadd i skiulykke

Sendt med luftambulanse til Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ei jente på ni år skal være alvorlig skadd i en ulykke i alpinbakken på Gaustablikk i Telemark. Hun er sendt med luftambulanse til Ullevaal sykehus i Oslo.

Alle nødetater er sendt til stedet, og politiet i Telemark opplyser til NTB at den unge jenta skal være alvorlig skadd.

– Skadeomfanget er ikke helt avklart ennå, men tilbakemeldingen fra patruljen på stedet går ut på at hun skal ha fått alvorlige skader, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Sør- Øst politidistrikt til NTB.

Et helikopter fra Luftambulansen ble sendt til stedet og fløy jenta til Ullevål sykehus i Oslo.

Politiet fikk beskjed om ulykken via AMK-sentralen klokken 11.50 tirsdag formiddag. Ulykken skjedde nederst i alpinbakken på Gaustablikk i Tinn kommune da jenta kjørte på et tre.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling