Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung jente brutalt voldtatt

Politiet i Kristiansand etterlyser gjerningsmannen, som kan være rundt 15 år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Natt til lørdag, mellom klokka 03 og 04, ble ei ung jente voldtatt på Tinnheia, et lite stykke utenfor Kristiansand sentrum.

- Voldtekten var svært brutal. Jenta ble fysisk skadd, sier Leif Vagle, etterforskningsleder ved Kristiansand politistasjon til Dagbladet.no. Han vil ikke fortelle alderen til jenta eller om hvorvidt hun var beruset eller ikke.

Fulgte etter

Jenta var på vei hjem fra byen, da mannen fulgte inn etter henne i en av blokkene i Kobberveien. Voldtekten skjedde i en trappeoppgang.

- Dette har vært en svært traumatisk opplevelse for henne, sier Vagle. Han vil ikke si om kvinnen bor i blokka voldtekten fant sted, men opplyser at hun hører til i området.  

Politiet har gjennomført en åstedesundersøkelse på stedet, men vil ikke opplyse hva slags spor de eventuelt sitter med.  

Nordisk utseende

Politiet går nå ut med en etterlysning av gjerningsmannen, som skal være en ung mann mellom 15 og 25 år, med et nordisk utseende.

- Han er 170-175 cm høy, har glatt og noe gyllen hud, og et blondt, kommunefarget, kort hår, stylet med voks i luggen. Han hadde på seg lys allværsjakke, under den hadde han en mørk bomullsgenser med teksten «Jean Paul» på brystet. Skoene var hvite av typen «sneakers» og han hadde lyse dongribukser, sier Vagle.

Vil ha tips

Politiet går nå bredt ut for å få tips i saken. Alle som var i Kristiansand sentrum eller i Tinnheia-området denne natta bees ta kontakt med Kristiansand politistasjon hvis de har sett noe som kan være interessant for saken.

- Ikke nøl med å ta kontakt - la politiet sile ut hva som er viktig eller ikke, oppfordrer Vagle.

Politiet gjennomfører i ettermiddag en rundspørring i området.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media