Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung jente funnet død i Florø

Jenta er trolig den 15 år gamle Ann-Mari Seljeseth, som har vært savnet siden fredag. Ungjenta ble funnet død på en holme ved Florø klokka 12 i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta ble funnet av fotografer som var i et helikopter for å ta bilder av stedet der jenta bodde. De oppdaget henne bak et naust på en holme cirka 150 meter fra land. Etter hva Dagbladet: på nettet erfarer skal jentas klær være funnet på en brygge på holmen.

Årsaken til dødsfallet er ikke kjent. Politiet ønsker ikke å kommentere saken før pressekonferansen, som startet 14.30. Åstedsgranskere jobber nå med tekniske undersøkelser på funnstedet.

Store letemannskaper, blant annet fra Røde Kors har lett etter jenta siden hun ble meldt savnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling