Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung jente funnet død i Florø

En ung jente ble funnet død på en holme ved Florø i dag. Politiet antar at jenta er den 15 år gamle Ann-Mari Seljeseth som har vært savnet siden fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jenta ble funnet klokka 12.00 i dag, sier 1.betjent Hans Rune Strandos ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Funnet av fotograf

Jenta ble funnet av fotografer som var i et helikopter for å ta bilder av stedet der jenta bodde. De oppdaget henne bak et naust på en holme ca. 150 meter fra land. Etter hva Dagbladet: på nettet erfarer skal jentas klær være funnet på en brygge på holmen.

Årsaken til dødsfallet er ikke kjent.

- Vi vil ikke spekulere i hva som har skjedd, sier Strandos. Han sier at saken blir etterforsket på vanlig måte av Fjordane politidistrikt uten bistand fra Kripos. Åstedsgranskere jobber nå med tekniske undersøkelser på funnstedet.

Forsvant etter fest

Ann Mari Seljeseth var fredag kveld sammen med en vennegjeng på en fest i et privathus i Krokane bydel, og forlot stedet rundt klokka 20.55. Ifølge en avtale skulle moren hente datteren i sentrum klokken 00.30, men der møte datteren aldri opp. Store letemannskaper, blant annet fra Røde Kors har lett etter jenta siden hun ble meldt savnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media