FASTLENKET: Den ungen kvinnen måtte få hjelp av politiet for å komme seg løs av håndjernet etter sexleken. ILLUSTRASJONSFOTO: Dagbladet
FASTLENKET: Den ungen kvinnen måtte få hjelp av politiet for å komme seg løs av håndjernet etter sexleken. ILLUSTRASJONSFOTO: DagbladetVis mer

Ung kvinne fast i håndjern etter sexlek

Nøkkelen var borte. Lovens lange arm tok grep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen måtte lørdag løse en ung kvinne fra en seng hvor hun lå fastlenket etter at nøkkelen til et par håndjern var borte etter en hyrdestund.

Etter å ha lett etter nøkkelen til håndjernene i seks timer, så ikke husverten eller de øvrige gjestene på Mannsverk i Bergen annen mulighet enn å ringe politiet. Etter en halv time greide de til slutt å dirke opp låsen til håndjernene.

- Det stemmer at vi måtte hjelpe noen som hadde fått problemer med et håndjern på Lindås. Dette er ikke et vanlig oppdrag for oss, sier operasjonsleder Konrad Grindeland til Bergensavisen.

Bakgrunnen for historien var at den 22 år gamle husverten hadde hatt med flere venner hjem fra byen. Vel hjemme hadde han og en 18 år gammel festgjest havnet på soverommet hvor håndjernene var tatt i bruk. Etter en hyggestund skulle de imidlertid tilbake til festen, men da var nøklene sporløst vekk.

- Vi prøvde å få henne løs med såpe, men det gikk ikke. Da hun hadde ligget der i seks timer ble vi nødt til å ringe politiet. De syntes det var morsomt, men for hun jeg hadde besøk av, var det kjempeflaut, forteller mannen som til slutt måtte tilkalle politiet.

NTB