Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung kvinne funnet livløs i veikanten

Ytterklærne funnet halvannen kilometer unna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ung kvinne ble ved halv seks-tida funnet bevisstløs i veikanten på riksvei 36 i Telemark. Stedet der kvinnen lå, ligger mellom Teksten Camping og Årnes Kafeteria på veien mellom Årnes og Gvarv.

Kvinnen var tynnkledt og hadde bare bukse, skjorte og sko på seg da hun ble funnet. Politiet fant ytterklær som de tror tilhører jenta da de søkte langs veibanen nord for funnstedet. Mobiltelefonen til jenta skal også ha blitt funnet et annet sted enn der jenta lå.

Kvinnen var bevisstløs da hun ble funnet, og redningsmannskapene fikk ikke kontakt med henne. Hun ble fraktet til sykehus i Skien, og legene sier at kvinnens tilstand er stabil. Hun er ikke alvorlig skadet og ligger nå til observasjon.

Politiet vet enda ikke om kvinnen er blitt påkjørt eller om hun kan ha blitt kastet ut av en bil.

- Vi holder alle muligheter åpne, sier operasjonsleder Leif Myrtvedt ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no. Han ber vitner som har passert åstedet i morgentimene om å ta kontakt med politiet.

Politiet antar at kvinnen er tidlig i 20-årene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media