Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung kvinne gjemte våpen - knivstakk politimann i arresten

Dramatisk hendelse i arresten på Hamar i helga. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En politimann ble lørdag knivstukket av en ung kvinne i arresten på Hamar politistasjon.

Hun skal ha vært ruset, og stakk politibetjenten i overkroppen med en kniv hun hadde gjemt.

Heldigvis stoppet bladet i jakken, og den politiansatte slapp fra det uten skader, skriver Hamar Arbeiderblad.

Kvinnen ble pågrepet på en adresse i Brumunddal, etter at politiet slo til mot en bolig hvor de hadde fått tips om at rusede mennesker oppholdt seg.

- Hun ble pågrepet på stedet, og rutinen er da slik at hun blir ransaket og tømt for personlige eiendeler ved ankomst i arresten i Hamar. Hun hadde da greid å skjule en kniv med cirka 10 centimeter langt blad, som hun angrep en av våre med, opplyser stasjonssjef Bjørn Lier ved Hamar Politistasjon til lokalavisa, som først omtalte saken.

Politiet opplyser til Dagbladet at kvinnen er myndig, men ung. I følge Hamar Arbeiderblad er hun fortsatt i tenårene.

Kvinnen satt varetektet fram til søndag, da hun slapp fri igjen etter avhør søndag.

Nå følges saken opp internt i politiet, som sier de ikke har noen grunn til å mistenke at det har skjedd en rutinesvikt.

– Men vi registrerer hendelsen som en uønsket hendelse internt, og det er klart vi ser alvorlig på det når våre ansatte er i fare for å bli alvorlig skadet. Derfor går vi gjennom den i ettertid, sier Lier til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling