Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung kvinne overfalt på Frogner i Oslo

En ung kvinne ble overfalt, slått i ansikt og hode, og befølt, av to menn på Frogner i Oslo natt til søndag, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den unge kvinnen ble overfalt i Jacob Aalls gate på Frogner i Oslo. Hun ringte selv til politiet kl. 03.45 etter å ha løpt fra de to mennene mot Bogstadveien.

- De to ukjente mennene gikk bak henne og spurte om hun ville være med dem hjem. Da hun svarte nei skal de ha slått henne flere ganger i ansiktet og hodet, revet opp skjørtet og befølt henne på overkroppen, opplyser Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet kjørte kvinnen til legevakten og oppretter anmeldelse på hennes vegne. De prøver å sikre spor, blant fra sikkerhetskameraer i nærheten.

Gjerningsmennene er ikke pågrepet. De skal være rundt 25 år gamle, over 190 centimeter høye og litt mørke i huden. De har begge svarte jakker, en av dem med hettegenser under og en refleks på armen. Politiet ber eventuelle vitner om å ta kontakt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media