Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung kvinne ranet i Oslo - her blir mann ID-sjekket

Men har hittil ikke funnet noen med kvinnens mobil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i slutten av 20-åra har blitt slått og fraranet mobiltelefonen i Ullevålsveien i Oslo i kveld.

- Vi fikk inn melding klokka 21.22 om at en kvinne hadde blitt slått i ansiktet, men hun skal ikke være skadet. Mannen nappet med seg mobiltelefonen og løp fra stedet, opplyser opersjonsleder André Kråkenes til Dagbladet.

Politiet søker nå i området Vår frelsers gravlund og tilstøtende gater med nesten samtlige enheter, inkludert hundepatrulje og politihelikopter.

Dagbladets fotograf på stedet, Øistein Norum Monsen, forteller at politiet gjør ID-sjekk på flere, og at ransofferet sitter i en politibil for å kunne identifisere gjerningsmannen.

- Vi sjekker ut noen aktuelle som kan likne på beskrivelsen. Noen av dem har historikk innenfor ran, men vi har hittil ikke funnet fornærmedes mobil, sier Kråkenes.

ID-SJEKKES: Her blir en mann sjekket opp mot ranet på St. Hanshaugen i Akersbakken. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
ID-SJEKKES: Her blir en mann sjekket opp mot ranet på St. Hanshaugen i Akersbakken. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer

Politiet har hittil sjekket ut tre mulige kandidater.

Mannen som blir anholdt på Dagbladets bilde og video ble etter en konfrontasjon sluppet fri fordi politiet ikke har skjellig grunn til mistanke.

- Vi anholdt en og gjorde en konfrontasjon, men signalementet som ble gitt stemte ikke helt. Vi utvider søket for å finne gjerningsmannen, sier innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet på stedet.

Mannen er beskrevet som en ung mann av afrikansk opprinnelse. Han hadde på seg mørkeblå boblejakke, lue og dongeribukse. Mannen skal være 170-175 cm. høy.

Politiet ønsker tips på telefon 02800.

SØKER MED HUNDEPATRULJE: Politiet søker med nesten samtlige enheter etter en mann som ranet en kvinne på St. Hanshaugen i Oslo. Også hundepatruljen og politihelikopteret deltar i politijakta. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
SØKER MED HUNDEPATRULJE: Politiet søker med nesten samtlige enheter etter en mann som ranet en kvinne på St. Hanshaugen i Oslo. Også hundepatruljen og politihelikopteret deltar i politijakta. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media