Ung kvinne siktet for bildrap

STAVANGER (Dagbladet): En 20 år gammel kvinne fra Egersund er pågrepet, siktet for å ha kjørt på og drept den 40 år gamle Tøri Sofie Høiland fra Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kan bekrefte at vi har avhørt en ung dame som innrømmer å ha kjørt over noe som kan ha vært et menneske. Vi regner med at det var den 40 år gamle kvinnen hun kjørte over, sier politiavdelingssjef Olav Jørpeland til Dagbladet.

20-åringen hadde med seg to Stavanger-gutter i bilen da ulykken skjedde. Det var en av disse som varslet om ulykken til alarmsentralen klokka fire natt til fredag. Den 20 år gamle kvinnen som er hjemmehørende i Egersund-distriktet, var på vei fra Stavanger til Egersund da ulykken skjedde. Jørpeland vet ennå ikke hvorfor hun hadde kjørt ut på Solastranden hvis målet var Egersund.

Løse tråder

Selv om politiet har siktet 20-åringen, mangler avdelingssjef Jørpeland en del sentrale brikker før han klarer å se helheten i denne saken.

- Vi er fortsatt på jakt etter sjåføren som kjørte Tøri Sofie Høiland ut på Solastranden. - Mener dere at hun tok en drosje til Solastranden?

- Det er vi ikke sikre på, men ettersom hun ikke har brukt familiens bil, må en eller annen ha kjørt henne. - Hvorfor dro kvinnen ut til Solastranden midt på natta?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer