Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung mann døde i snøscooterulykke i Telemark

En annen ble fløyet til sykehus i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ung mann mistet livet i en snøscooterulykke i Fyresdalsheiene i Telemark sent lørdag kveld. En annen mann ble fløyet til sykehus i Skien.

Politiet fikk melding om ulykken fra AMK-sentralen klokken 23.45 lørdag kveld.

- Da satte vi i gang et stort apparat med luftambulanse og politihelikopter i tillegg til ambulanse og vanlig utrykning fra politiet. Det var en utfordring å komme seg til stedet, ettersom ulykken skjedde åtte kilometer fra nærmeste bilvei, forklarer operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Også Røde Kors Hjelpekorps ble kalt ut for å bistå. De første meldingene gikk ut på at det var én person som var skadd, men etter hvert ble det klart at det hadde vært to personer på scooteren. Begge var rundt 20 år gamle og fra Telemark.

- Det ble også klart at en av mennene var omkommet i ulykken. Han ble hentet ut med helikopter. Vi fikk snakket litt med den andre mannen før han ble fløyet til Sykehuset Telemark i Skien. Vi kjenner ikke skadeomfanget for ham, men det ser ut til å ha gått tålelig bra.

Larsen forteller at pårørende ble varslet om dødsfallet i løpet av natta.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!