MISTENKELIG DØDSFALL: Den unge mannen som ble funnet død i Larvik søndag morgen er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem han er. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Dag Rune Larsen
MISTENKELIG DØDSFALL: Den unge mannen som ble funnet død i Larvik søndag morgen er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem han er. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Dag Rune LarsenVis mer

Ung mann funnet død i Larvik

Politiet har sperret av deler av sentrum i Larvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Politiet har sperret av deler av sentrum i Larvik, etter at en ung mann ble funnet død utenfor en bygning søndag morgen.

- Vi fikk melding klokken 05.30 fra en som hadde funnet en død person, opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune i Vestfold politidistrikt til NTB.

- Det er snakk om en ung mann, men vedkommende er ikke identifisert. Vi ser på dette som et mistenkelig dødsfall og har sperret av området i påvente av tekniske undersøkelser, sier Bjune.

Styreleder i boligsameiet der mannen ble funnet død, Anja Bergersen, sier til ØP Nett at mannen, som leide plass i en leilighet i tredje etasje i bygget, trolig har forsøkt å klatre over taket og inn et loftsvindu.