Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung mann funnet død i vannet

Ble funnet i Lille Lungegårdsvann i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann er funnet død i Lille Lungegårdsvann i Bergen. Det bekrefter politiet i Bergen overfor Dagbladet.no.

- Vi har ikke så mye mer informasjon å komme med akkurat nå. Vi ble varslet klokken 10.10 av en person som ringte inn. Nå er mannen oppe av vannet, sier operasjonsleder Paal Thorbjørnsen i Hordaland politidistrikt.

Politiet opplyser at det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget at mannen lå flytende i vannet, bare noen få meter fra land.

Den døde mannen er foreløpig ikke identifisert.

- Dette ser ut til å være en ung, alminnelig kledd mann. Og vi har grunn til å tro at han kan ha ligget i vannet en stund, sier operasjonslederen til Dagbladet.no.

Politiet kan ikke gå mer spesifikt inn på hvor lenge de tror den døde har ligget i vannet, men sier videre etterforskning og undersøkelser vil avdekke mannens identitet og om dette eventuelt dreier seg om et mistenkelig dødsfall.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe mer om mannens antatte identitet.

Kriminalteknisk avdeling vil på mandag sammenlikne mannens DNA og tannstatus med et register over savnede personer, ifølge Thorbjørnsen.

Lille Lungegårdsvann ligger i sentrum av Bergen og er 700 meter i omkrets.

I SENTRUM AV BERGEN: Her i Lille Lungegårdsvannet ble en mann funnet død lørdag formiddag. Lille Lungegårdsvannet ligger midt i sentrum av Bergen. Arkivfoto: Oddmund Lunde/Dagbladet
I SENTRUM AV BERGEN: Her i Lille Lungegårdsvannet ble en mann funnet død lørdag formiddag. Lille Lungegårdsvannet ligger midt i sentrum av Bergen. Arkivfoto: Oddmund Lunde/Dagbladet Vis mer
image: Ung mann funnet død i vannet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media