Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung mann funnet død på Grünerløkka

- Ikke lenger mistenkelig dødsfall, sier politiet.

DØD: En mann er funnet død ved Mølleparken ved Grünerløkka. Politiet kan ikke kommentere hvorvidt mannen er skudd, slik de første meldingene gikk ut på. Foto: Øistein Norum Monsen
DØD: En mann er funnet død ved Mølleparken ved Grünerløkka. Politiet kan ikke kommentere hvorvidt mannen er skudd, slik de første meldingene gikk ut på. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Politiet tror mannen kan ha falt eller hoppet fra garasjeanlegget.

- Skader på mannen kan tyde på at han har hoppet fra garasjeanlegget, og vi har ingen mistanker om noe annet, opplyser vaktleder Oddleif Sveinungsen ved kriminalvakten i Oslo til NTB.

Original artikkel:
(Dagbladet): Politiet i Oslo har slått drapsalarm etter at en ung mann i 30-åra ble funnet død av en tilfeldig forbipasserende i en bakgate ved inngangen til ulike kontorbygg ved Mølleparken på Gründerløkka i Oslo.

- En mann er funnet død, bekrefter operasjonsleder Kjell Hjulstad til Dagbladet.

Etter det Dagbladet erfarer ble mannen funnet drept med skader i hodet.

- Politiet kan ikke bekrefte at mannen er skudd, og kan heller ikke bekrefte at mannen skal ha hatt et skuddsår i øyet, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt.

- Utsatt for dødelige skader Politiet går ikke ut med identiteten eller alderen på vedkomne.

- Mannen er ikke identifisert ennå, men det er snakk om en ung mann, oppyser vaktleder Lennart Kyrdalen ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet i 23-tida.

De første meldingene gikk ut på at mannen var skutt, men politiet vil ikke bekrefte dette.

- Vi vil ikke gå ut med hvilke typer skader han er påført av hensyn av etterforskningen, men vi kan si at han har blitt utsatt for skader som tilsynelatende kan være dødelig, sier Kyrdalen.

Kyrdalen ikke kan opplyse nærmere om skadene fordi det ikke foreløpig er 100 prosent bekreftet.
- Vi har akkurat satt i gang etterforskningen, og har ikke fått undersøkt skadene skikkelig ennå, sier han til Dagbladet.

Etterforskere på stedet Kyrdalen opplyser at offeret fremdeles befinner seg på åstedet ved midnatt natt til tirsdag.
Politiet fikk melding fra den forbipasserende mannen som fant mannen klokka 22.28.

Kriminalvakta har sendt ut etterforskere til området, som skal gjennomføre teknisk og taktisk etterforskning.

- De skal gjennomføre vitneavhør og rundspørring. Et annet vitne som skal ha observert noe i området er på vei inn til oss, sier Kyrdalen. Jakter ukjente gjerningsmenn Politiet driver nå jakt i blinde på gjerningsmannen.

- Vi har ingen konkret mistenkt, men jakter på den ukjente gjerningsmannen nå, sier Kyrdalen.

Politiet har rykket ut med store bevæpnede styrker, og sperret av et stort område nord i Mølleparken ved Grünerløkka i Oslo.

Kriminalvakta ønsker å formidle at de ønsker å komme i kontakt med publikum som har oppholdt seg i området ved Mølleparken i kveld og opplevd mistenkelig adferd. Vakta kan nås på 22669798.

IKKE KOMMENTERE SKADER: Politet vil ikke kommentere mannens skader da de ikke er 100 prosent sikre. Foto: Øistein Norum Monsen.
IKKE KOMMENTERE SKADER: Politet vil ikke kommentere mannens skader da de ikke er 100 prosent sikre. Foto: Øistein Norum Monsen. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!