MISTENKELIG:  En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag. Politiet foretar nå en rundspørring i området. Kart: Google Maps
MISTENKELIG: En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag. Politiet foretar nå en rundspørring i området. Kart: Google MapsVis mer

Ung mann funnet død på parkeringsplass på Strømmen

Den unge alderen og funnstedet gjør det mistenkelig, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag, melder Romerike blad. Det var en forbipasserende som meldte fra til politiet.

- Det som gjør det mistenkelig er at det er en ung mann som er funnet død ute, sier jourhavende jurist Åse Kjustad Eriksson i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Hun avkrefter at mannen er tilknyttet russefeiringen. Politiet jobber nå med å varsle de pårørende.

- Han er norsk statsborger og bor ikke i vårt distrikt, sier hun.

På parkeringsplass Mannen ble forsøkt gjenopplivet av ambulansepersonell, som til slutt måtte gi opp. Kriminalteknikere undersøker åstedet, og politiet foretar nå en rundspørring i området.

- Personen ble funnet på en parkeringsplass, det er ikke noe som tyder på noe mistenkelig, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

- Så langt er det lite som tyder på at dette er mistenkelig, men det har fortsatt denne statusen fordi hendelsesforløpet og årsak ikke er avklart, sier Ruud videre.

Obduseres i morgen Han vil ikke gå ut med ytterligere opplysninger om mannen. 

Den døde mannen er kjørt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for obdusering. Det vil først bli gjort i morgen. 

Politiet ber eventuelle vitner som kan ha sett noe om å ta kontakt.