Ung mann funnet død på parkeringsplass på Strømmen

Den unge alderen og funnstedet gjør det mistenkelig, ifølge politiet.

MISTENKELIG:  En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag. Politiet foretar nå en rundspørring i området. Kart: Google Maps
MISTENKELIG: En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag. Politiet foretar nå en rundspørring i området. Kart: Google MapsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble funnet død ved en Kiwi-butikk på Strømmen ved 05.25-tiden i dag, melder Romerike blad. Det var en forbipasserende som meldte fra til politiet.

- Det som gjør det mistenkelig er at det er en ung mann som er funnet død ute, sier jourhavende jurist Åse Kjustad Eriksson i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Hun avkrefter at mannen er tilknyttet russefeiringen. Politiet jobber nå med å varsle de pårørende.

- Han er norsk statsborger og bor ikke i vårt distrikt, sier hun.

På parkeringsplass Mannen ble forsøkt gjenopplivet av ambulansepersonell, som til slutt måtte gi opp. Kriminalteknikere undersøker åstedet, og politiet foretar nå en rundspørring i området.

- Personen ble funnet på en parkeringsplass, det er ikke noe som tyder på noe mistenkelig, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

- Så langt er det lite som tyder på at dette er mistenkelig, men det har fortsatt denne statusen fordi hendelsesforløpet og årsak ikke er avklart, sier Ruud videre.

Obduseres i morgen Han vil ikke gå ut med ytterligere opplysninger om mannen. 

Den døde mannen er kjørt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for obdusering. Det vil først bli gjort i morgen. 

Politiet ber eventuelle vitner som kan ha sett noe om å ta kontakt.