Ung mann omkom da trailer og personbil kolliderte

Begge kjøretøyene ble liggende brennende i en elv etter ulykken.

KOLLIDERTE PÅ E6:  Et vogntog og en personbil kolliderte fredag kveld på E6 ved Brummundal. En person omkom etter at kjøretøyene havnet i elva. Foto: Torbjørn Martinsen
KOLLIDERTE PÅ E6: Et vogntog og en personbil kolliderte fredag kveld på E6 ved Brummundal. En person omkom etter at kjøretøyene havnet i elva. Foto: Torbjørn Martinsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter at dykkere hadde søkt i elva i flere timer, opplyste politiet natt til lørdag at en ung mann var funnet omkommet i bilen.

Føreren av vogntoget ble reddet ut av elva om lag en time etter ulykken, skriver avisa Gudbrandsdølen Dagningen. Han fikk bare lettere skader og ble innlagt på sykehuset i Hamar.

Politiet var lenge usikre på om det hadde vært flere personer i bilen, men ingen flere ble funnet av dykkerne som fortsatte søket utover natten.

- Det er ikke noe som tyder på at flere var involvert i ulykken, sier operasjonsleder Dyre Antonsen i Hedmark politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Flom og dårlig sikt i vannet gjorde søket i elva Brumunda vanskelig. En kran og en redningsbil fra Viking ble sendt til ulykkesstedet, og begge kjøretøyene ble etter hvert heist på land.

Vogntoget skal ha tatt med seg rundt 70 meter av autovernet da det braste ut av veien og havnet i elva, som ligger seks-sju meter lavere.

Her ble traileren liggende i vannet med hjulene i været. Ifølge folk på stedet var det nærmest utrolig at ikke føreren fikk større skader, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer