Dødsulykke:

Ung mann omkom i trafikkulykke i Moss

Bilisten skal ha holdt høy hastighet, ifølge meldinger til politiet.

DØDSULYKKE: Natt til søndag omkom en person i en trafikkulykke i Moss. Video: Nyhetstips.no Vis mer

Like over klokka 01.50 natt til søndag meldte Øst politidistrikt om en alvorlig ulykke på riksvei 19 på Innfartsveien i Moss. Minutter seinere bekreftet politiet overfor Dagbladet at én person har omkommet.

- Det dreier seg om en dødsulykke. En bil har kjørt av veien, og det er ingen andre personer som har vært involvert i ulykken, bekreftet operasjonsleder Ronny Samuelsen overfor Dagbladet.

PÅ TAKET: Bilen havnet på taket og føreren ble slengt ut av bilen, bekrefter politiet. Foto: Nyhetstips.no
PÅ TAKET: Bilen havnet på taket og føreren ble slengt ut av bilen, bekrefter politiet. Foto: Nyhetstips.no Vis mer

Slengt ut av bilen

På bilder fra stedet kan man se en bil som ligger på taket. Samuelsen bekrefter også at personen har blitt slengt ut av bilen i forbindelse med ulykken.

Alle nødetater rykket ut til stedet, og kunne raskt konkludere med at personen var omkommet. Politiet har i løpet av natta klart å identifisere den omkomne.

- Det er en mann i 20-åra med tilhørighet til området som har omkommet. Pårørende er varslet, forteller Samuelsen til Dagbladet.

UNDERSØKELSER: Både Statens vegvesens ulykkesgruppe og politiet har foretatt undersøkelser av åstedet i natt. Foto: Nyhetstips.no
UNDERSØKELSER: Både Statens vegvesens ulykkesgruppe og politiet har foretatt undersøkelser av åstedet i natt. Foto: Nyhetstips.no Vis mer

- Høy hastighet

Statens vegvesens ulykkesgruppe og politiet har i natt foretatt undersøkelser på åstedet. I tillegg har personer observert bilen i forkant av ulykken.

- Vi har fått inn meldinger om at bilisten har holdt høy hastighet, sier Samuelsen.

I forbindelse med ulykken var Innfartsveien til Moss og Krapfossveien helt sperret. Alternative veier inn til Moss er Vålerveien og Ryggeveien, opplyser politiet.