KNIVSTUKKET: Mannen i 20-årene ble stukket i mageregionen. Det kan dreie om fire, kanskje fem, gjerningspersoner. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
KNIVSTUKKET: Mannen i 20-årene ble stukket i mageregionen. Det kan dreie om fire, kanskje fem, gjerningspersoner. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer

Ung mann utenfor livsfare etter knivstikk i magen

Politiet jakter flere gjerningspersoner etter grov vold på Hovseter i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 22.57 i går kveld mottok politiet melding om knivstikking i Hoveseter-
veien i Oslo.

En mann i 20-årene ble sendt til operasjonsbordet på Ullevål Universitetssykehus som følge av skadene han pådro seg. Tilstanden var uviss, fortalte operasjonsleder Simen Østgaard i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen skal være stukket med kniv i mageregionen. Politiet vet foreløpig lite om offeret, men opplyser at han har et «utenlandskklingende» navn.

Ferdig operert
Mannen er nå operert og utenfor livsfare.

- Vi var i kontakt med Ullevål sykehus klokka 03.44. Da hadde mannen vært på operasjonsbordet. Han er utenfor livsfare og tilstanden er stabil, sier vaktleder Lennart Kyrdalen ved sentralvakta i Oslo politidistrikt.

Politiet skal avhøre den skadde så snart han våkner og er i form til det. Det er mulig han vet hvem gjerningspersonene er.

Maskerte
Foreløpig er ingen pågrepet.

- Vi har fått melding om at det kan dreie seg om fire, fem gjerningspersoner, trolig av afrikansk opprinnelse, men vi har ennå ikke pågrepet noen, sa Østgaard i går kveld.

Det samme var tilfellet tidlig i dag morges.

- Vi vet ikke hvem gjerningspersonene er. Vi har avhørt vitner i natt, men ikke kommet fram til hvem de er. De var maskerte, sier vaktleder Kyrdalen til Dagbladet.no.

Politiet hadde i går kveld ingen formening om hva som utløste voldsepisoden.