Masseslagsmål på Grünerløkka

Ungdommer i masseslagsmål på trikken

- Vekker bekymring, sier politiet.

MASSESLAGSMÅL: 16 ungdommer var involvert i et masseslagsmål på trikken ved Birkelunden i Oslo, torsdag 25. februar. Foto: Hege Varsi / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oslopolitiet melder at de er på Birkelunden på Grünerløkka i Oslo, der det skal ha vært et slagsmål mellom ungdommer på trikken.

Totalt er 16 ungdommer tatt ut av trikken, skriver politiet.

- Rundt klokka 16.00 fikk politiet inn flere meldinger om en slåsskamp nede ved Thorvald Meyers gate, som også etter hvert beveget seg inn på en trikk, sier innsatsleder Svend Bjelland til Dagbladet.

Politiet fkk kontroll på trikken ved Birkelunden, og det viste seg at det dreier seg om mindreårige som har hatt en uoverenstemmelse i forbindelse med en bursdagfeiring, opplyser han videre.

TATT AV TRIKKEN: 16 ungdommer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TATT AV TRIKKEN: 16 ungdommer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Passasjerer varslet

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier til Dagbladet at opplysningene om denne bursdagsfeiringen er noe politiet ser nærmere på. Flere av de involverte er under 15 år, sier han.

Gulbrandsen sier at det var passasjerer på trikken som varslet politiet.

- Det eskalerte såpass på trikken at flere ble bekymret og ringte politiet. Ingen framstår skadd, sier Gulbrandsen.

Han sier det vekker en bekymring hos politiet når så unge personer er involvert i en slik hendelse på trikken. Derfor følger de opp og tar kontakt med foreldrene.

Ingen forsinkelser

Gulbrandsen sier videre at de ikke har full oversikt over alle aktørers rolle. Noen kan også ha forlatt trikken før politiet fikk stoppet den.

- Det er viktig å si her at ingen er skadd eller har behov for tilsyn fra lege. Det er en uoverensstemmelse, kanskje med litt knuffing og høy melding det er snakk om, sier han.

Pressekontakt Thomas Ege i Sporveien opplyser at trikken hadde et opphold på åtte minutter, men går igjen nå. Det er ikke øvrige forsinkelser i trafikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer