Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ungdommer anmeldt:

- Ungdommer kastet flaske i hodet på bilist

De mistenkte er kjenninger av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire ungdommer i alderen 12–15 blir anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha kastet flasker på en bilist i Oslo, natt til tirsdag.

- Ved 3.40-tiden passerte bilisten Haugerud der det han beskriver som rundt ti ungdommer kastet gjenstander på bilen. Han stanset og gikk ut for å konfrontere dem, men da gikk de til det han beskriver som angrep og kastet blant annet flasker på ham.

- De traff ham i hodet, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Bilisten satte seg i bilen igjen og kjørte et stykke før han kontaktet politiet.

- Vi sendte en patrulje til stedet og da vi kom dit fant vi flere ungdommer som løp i ulike retninger. Vi fikk tak i fire av dem. De er alle i alderen 12–15 år. Vi søker ikke videre etter flere, sier Jøkling.

Han opplyser at ungdommene vil bli kjørt hjem til sine foresatte, der politiet vil ha en bekymringssamtale i påhør av dem. Videre vil ungdommene bli anmeldt for kroppskrenkelse og barnevernet rutinemessig varslet.

- Det er jo dessverre slik at dette er ungdom politiet kjenner relativt godt til fra før. Selv de yngste, og det er en hendelse vi ser svært alvorlig på, sier Jøkling.

Bilisten kom ifølge politiet uskadd fra hendelsen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!