Ungdommer tente lys for drepte i Tromsø

- Tung dag på skolen, men nå fikk vi vist at vi støtter dem, sier 10. klassing.

MINNESTUND I SNØEN: Utenfor huset til det drepte ekteparet i Tromsø tente flere ungdommer lys til minne om dem og for å vise sin støtte til de etterlatte, blant dem to skolekamerater.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.no
MINNESTUND I SNØEN: Utenfor huset til det drepte ekteparet i Tromsø tente flere ungdommer lys til minne om dem og for å vise sin støtte til de etterlatte, blant dem to skolekamerater. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagen etter at ekteparet Linda Anett Hansen (35) og Ole-Roger Olsen (44) og hans mor Ragna Elida Christensen (61) ble funnet drept i hus i Tromsø, tente rundt tjue ungdommer fra nærmiljøet lys utenfor åstedet.

I den dype snøen utenfor politisperringene ble det raskt ryddet plass til et tjuetalls lys til minne om ofrene og til støtte for de etterlatte.- Vi er venner og vil vise vår støtte, sier flere til Dagbladet.no.

I stritt snøvær og sterk vind varte markeringen en halvtime, før de la veien videre mot Ishavskatedralen, for å dele sorgen og opplevelsene med andre i lokalsamfunnet.

To skoler i Tromsø, der sønner av avdøde Ole-Roger Olsen er elever, var i dag i kriseberedskap. Med flagg på halv stang og flere timer satt til å snakke om tragedien ville skoleledelsen forsøke å trøste elever og andre som har opplevd at noen nærme dem er revet vekk.

- Først hadde vi en tung dag på skolen, men nå fikk vi vist at vi støtter dem, sier 10. klassingen Kristianne Kristensen (15).Flere av de fremmøtte kjenner familien godt, men etter ønske fra familien ville de ikke gå nærmere inn på deres situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer