Vold i Kristiansand:

Ungdomsgutter tullet med «orgasmelyder». Så ble en av guttene sparket i hodet på åpen gate i Kristiansand

- Vi er fra bygda og er vant til å kunne tulle uten at noen tar det personlig, sier en av guttene.

SPARKET I HODET: To gutter blir holdt nede og slått midt i Kristiansand sentrum. En av guttene blir sparket i hodet. Politiet tror at guttene med afrikansk minoritetsbakgrunn kan tilhøre en ungdomsgjeng politiet har hatt kjennskaps til en stund. Video: Tipser / privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kveld oppsto det bråk mellom to grupper ungdommer midt i Kristiansand sentrum på innsiden og utenfor kjøpesenteret Sandens i Markens gate.

- Det var brutalt, sier en mann i 30-åra, som filmet deler av hendelsene.

- Med vilje

Politiet i Kristiansand loggførte hendelsen klokka 19.55.

Det går fram av politiets operasjonslogg at noen ungdommer fra ei bygd i Agder ble antastet av en gjeng ungdommer med afrikansk minoritetsbakgrunn. Da politiet kom til stedet, var guttene med minoritetsbakgrunn forsvunnet.

- Politiet søkte etter dem, men fant dem ikke, men vi har kommet fram til et navn i saken, sier Kjell-Erik Eriksen, etterforskningsleder ved Kristiansand politistasjon, til Dagbladet.

Han forteller at politiet mistenker at guttene tilhører gjengen som politiet og forebyggende etater bruker mye ressurser på.

Av en trendrapport om ungdomskriminalitet i Kristiansand, går det fram at antall registrerte saker begått av mindreårige økte fra 260 saker i 2015 til 329 saker i 2016. Rapporten viser en stor økning i registrerte voldssaker, fra 32 saker i 2015 til 74 saker i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer