Ungdomsleder ber politikerne gripe inn etter steinkastingen på Stovner

Ungdom på Stovner trenger et bedre tilbud. Det sier ungdomsrådsleder Ayoub Zannachi etter helgens angrep på natteravner i Oslo-bydelen.

STEINKASTING: En person ble skadd etter å ha fått en stein i hodet på Stovner i Groruddalen lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
STEINKASTING: En person ble skadd etter å ha fått en stein i hodet på Stovner i Groruddalen lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Noen har det ikke bra hjemme. Da må politikerne gripe inn og finne ut hva som ligger bak, sier Zannachi, leder for Stovner ungdomsråd og styremedlem i Elevorganisasjonen i Oslo, til Aftenposten.

Lørdag kveld ble én person skadd da ungdommer kastet stein på natteravner som patruljerte på Stovner.

Zannachi har vokst opp med noen av de aktuelle ungdommene. Han sier at de kommer fra et miljø som ikke tilsier slike handlinger, og at de er annerledes enn det mediene framstiller dem som.

– Jeg tror det handler om at de kjeder seg, det er sent på kvelden og de har lyst til å tøffe seg litt for vennene, sier Zannachi.

Ungdomsrådslederen etterspør et bedre fritidstilbud, og at Oslos politikere i større grad prioriterer ungdomsklubber og andre arenaer for ungdom i bydel Stovner.

Utspillet hans kommer samme dag som det skal være samtaler mellom politiet og Natteravnene. Dette etter en måned der natteravner to ganger er blitt angrepet og kastet stein på i Groruddalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer