Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ungdomsskoleelever siktet for voldtekt

Skal ha voldtatt 12-åring i Kautokeino.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre av dem som er siktet for sexovergrep i Kautokeino, er bare i 16-17-årsalderen. To av dem er ungdomsskoleelever, og den tredje går på videregående. De tre skal ha voldtatt ei tolv år gammel jente, ifølge Finnmark Dagblad.

- De er 16-17-år, bekrefter påtaleansvarlig Morten Daaen ved Vestfinnmark politidistrikt overfor Finnmark Dagblad.

Voldtekten av tolvåringen skal ha skjedd rundt 1. mars i år. Da hadde allerede overgrepssaken i Kautokeino vært i gang i flere måneder:

28. desember i fjor ble varaordføreren i kommunen anmeldt for seksuell omgang med mindreårige, og siden er ytterligere elleve menn siktet for voldtekt, medvirkning til voldtekt eller seksuell omgang med mindreårige. Blant de siktede er altså gutter helt ned i ungdomsskolealder.

De tre unge guttene er ikke blant de fire som rundt forrige helg ble siktet.

Foto: LARS EIVIND BONES
Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling