- Ungene vil ikke tro at jeg har vunnet

Lottomillionæren fikk aha-opplevelse i Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den nye mangemillionæren i Viking Lotto var i juleselskap i går kveld da Norsk Tipping ringte for å gratulere med 8,3 milliioner kroner på vei over på kontoen. Derfor tok han ikke telefonen.

Men nå er han klar over at julefesten bare kan fortsette. Da Norsk Tipping  gikk løs på en ny ringerunde i ettermiddag, var mannen hjemme og i ferd med å finne ut av nyheten selv. Han hadde akkurat åpnet Dagbladet for å finne tallene.

- Han var ganske rolig i telefonen. «Fy fader, der har vi det» var den første kommentaren. Han hørtes ut som han hadde full kontroll da han fikk bekreftelsen i telefonen og avisa samtidig, sier informasjonsrådgiver Magne Vikøren i Norsk Tipping til Dagbladet.no.

I 60-årene

Oslo-mannen vil ikke stå fram med navn og bilde, men har ikke noe i mot å fortelle at han er i 60-årene og har kone og tre voksne barn.

Norsk Tippings «julenisse» lot millionæren få en time for seg selv før kontakten ble gjenopptatt.

- Da hadde han fått kontakt med barna for å fortelle om gevinsten. - Men jeg sliter med å overbevise dem om at det er sant, fortalte han, ifølge Magne Vikøren.

Han blir nok trodd etter hvert.

- Ungene vil ikke tro at jeg har vunnet

- Har han noen umiddelbare planer om hva han skal bruke 8,3 millioner kroner til?

- I ettermiddag har han ikke lagt de store planene. Men han mente det ville bli en råd med oppussing og ny bil i alle fall, sier Magne Vikøren.