Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Unggutt forsvunnet på Hovden

En leteaksjon ble lørdag ettermiddag satt i gang på Hovden i Setesdal etter at en 21 år gammel mann forsvant sporløst natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 21 år gamle Olav Lia, som kommer fra Vegårshei i Aust-Agder, forlot utestedet «Sportellet» ved 02 - 03 - tiden på natten og skulle gå 1,5 kilometer tilbake til ei hytte der han bodde sammen med flere andre.

Lia kom ikke fram til hytta, og ved 13-tiden dagen etter ble politiet varslet. Det ble satt i gang leting etter Lia med hunder og om lag 15 mann. De lette i området mellom «Sportellet» og hytta utover kvelden uten at det ble funnet spor av 21-åringen.

- Letingen fortsetter med hunder utover natten, og i morgen kommer mannskaper fra Heimevernet og Forsvaret slik at om lag 50 mann kan settes inn, opplyser politiinspektør Magnus Andreassen ved Agder politidistrikt til NTB.

Han forteller at det renner en elv på stedet. Den munner ut i et vann nedenfor hytta. Elva er undersøkt, men letemannskapene vil gå grundigere til verks søndag.

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd, men holder alle muligheter åpne.

På spørsmål om politiet setter denne forsvinningen i sammenheng med de to andre tilsvarende sakene i vinter, sier Andreassen at man selvsagt ikke kan si noe om det på det nåværende tidspunkt.

NTB

Hele Norges coronakart