Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ungjenter i knivdrama

To jenter på rundt 20 år forsøkte i ellevetiden i går å rane en videobutikk på Frogner i Oslo. En mannlig ansatt ble knivstukket og kjørt til legevakten med lettere skader etter dramaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Jentene tok seg inn i Video Nova-filialen bevæpnet med kniv pluss en imitasjon av en revolver og truet en ansatt bak skranken for penger, forteller Johan Gundersen ved Kriminalvakta i Oslo. Den ansatte satte seg til motverge og fikk knivsår i basketaket.

Innesperret

Jentene fikk med seg et ukjent beløp penger, men da de skulle flykte fra butikken fikk de problemer: Vitner som hadde sett det brutale ranet gjennom utstillingsvinduene sperret døra utenfra. Jentene grep da et luftgevær som lå i vinduet til pynt, knuste med dette en rute og tok seg ut. 300 meter nedi gata, der pengene lå strødd etter jentene, endte imidlertid dramaet. Begge to ble tatt av politiet og arrestert.