Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ungkars- generalen først i mål

ÅRAKSBØ i SETESDAL (Dagbladet): Festgeneralen selv var førstemann til å si ja foran alteret etter ungkarsfesten for halvannet år siden. Festen resulterte i fem- seks par. Nå snakker ungkarene om ny fest til sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ungkarsfesten i september 1996, der 70 ungkarer fra Indre Agder møtte nærmere 100 festglade jenter fra landsdelen, ble en umiddelbar suksess.

Festgeneralen og sjefen i ungkarsklubben, Øystein Frøysnes, ble truffet hardt av Amors piler under festen. Avsender var Lyngdals-jenta Anne Turid Bjørnestad.
I går lovet den vakre bruden Turid og den like lykkelige Øystein hverandre evig troskap i påsyn av sokneprest i Bygland, Bjørn Olav Jensen. Lille Sandnes kyrkje i Åraksbø var smekkfull av venner og familie under vielsen.

- Han tok seg god tid, men du vet at den kan vente lenge som venter på noe godt, sa brudgommens mor, Torgun Frøysnes fornøyd etter vielsen.

Det ferske forholdet ble avslørt i media allerede dagen etter ungkarsfesten. Seinere forlovet sauebonden Øystein og agronomen Turid seg i Syden. Ifølge brudgommen går bryllupsreisen også til varmere himmelstrøk.

Turid har bodd på Øysteins gard på Frøysnes det siste året, og har kombinert agronom-utøvelsen med jobb på Evje. Slik skal det fortsette en stund.

- Barn vil vi vente litt med, sier hun.
Bygland kommune håper imidlertid at det nygifte paret skal gjøre noe konkret med forgubbingen i kommunen. Bryllupsgaven var derfor ett års gratis barnehageplass.

<B>NY STATUS:</B> Til tonene av Brurelåt fra Valdres førte den fordums ungkarssjefen Øystein Frøysnes (35) sin brud Anne Turid Bjørnestad (25) ned kirkegangen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!