Ungt par avhøres om Holly og Jessica

Et ungt par i tjueårene avhøres nå av britisk politi om de to savnde tiåringene. Paret bor i samme landsby som jentene, som har vært borte i 12 dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret, en mann på 28 år, og en kvinne på 25, er bosatt i landsbyen Soham, der de to tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman forsvant sporløst i forrige uke. Foreløpig har paret status som vitner, og har gått med på å bli avhørt.

Politiets etterforskere betegner utviklingen som et mulig gjennombrudd i saken.

- På det nåværende tidspunkt vil det ikke være riktig å si noe mer enn at denne utvilingen er en av flere aktive og interessante retninger i etterforskningen, sa sjefsinspektør Andy Hebb på en kjapt improvisert pressekonferanse i ettermiddag.

Pressekonferansen ble avholdt på landsbyens skole, som nå gjennomsøkes av politiet for mulige spor og ledetråder.

- Jeg tror brikken vi leter etter i dette puslespillet ligger i eller veldig nærme Soham, sa Hebb på en pressekonferanse tidligere i dag.

Parets hjem skal også gjennomsøkes.

25-åringen og 28-åringen er fraktet ut av Soham og til to forskjellige politistasjoner andre steder i Cambridgeshire.

Tror jentene lever

Familiene til de to jentene klamrer seg fortsatt til håpet om at de er i live. De har tidligere gått ut med appeller i media til den eller de som eventuelt har jentene om å gi dem tilbake.

- Noen har dem. De er ikke deres barn. De er våre barn. Vi vil ha dem tilbake. Vi savner dem så veldig, sa Leslie Chapman, Jessicas far.

GJENNOMSØKER HUS: Britisk politi gjennomsøker nå huset til et ungt par som bor i samme landsby som de to savnede tiåringene. Politiet tror løsningen på saken ligger i eller vledig nærme landsbyen.
KLAMRER SEG TIL HÅPET: Jessica Chapman og Holly Wells side mødre , Nicola Wells (v) og Sharon Chapman under en pressekonferanse i Soham.