MISTENKT FOR DRAP: De to elevene i 20-årene er mistenkt for drapet på sin egen gymnaslærer. Foto: Anna-Lena Mattsson/Expressen.
MISTENKT FOR DRAP: De to elevene i 20-årene er mistenkt for drapet på sin egen gymnaslærer. Foto: Anna-Lena Mattsson/Expressen.Vis mer

Ungt par etterforskes for å ha drept sin egen lærer

Mistenkes for drap på gymnaslærer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det unge paret mistenkes for drapet på gymnaslæreren i Hofors i Sverige. Politiet fortsetter å kartlegge hva som hendte natt til søndag da den 50-årige læreren døde.

Funnet hjemme - Vi kommer til å fortsette med forhør, sier politiets pressetalsmann Mikael Hedström til den svenske avisa Expressen. Tidlig på søndag morgen ble mannen funnet død i sitt eget hjem.

Mistenkt for drap Et ungt par i 20-årsalderen mistenkes for å ha drept mannen med grov vold. Politiet etterforsker tilfellet som drap etter at den unge kvinnen selv meldte seg til politiet mandag. Sener på dagen ringte også den unge mannen til politiet, som senere pågrep han på sin bopel.

Det mistenkte paret skal ifølge vitneobservasjoner ha truffet læreren ute på restaurant lørdag kveld, for så og blitt med hjem til hans leilighet.

Onsdag vil politiet fortsette sitt arbeid med å kartlegge hva som hendte de siste timene mannen var i livet.

Sitter i avhør - Vi kommer til å fortsette avhørene. Nå gjelder det å samle inn informasjon i så stor grad som mulig med tanke på bevismateriale til en rettssak, sier Mikael Hedström hos politiet i Gävleborg.

Politiet fikk tirsdag et foreløpig muntlig obduksjonsrapport av mannen. Men Mikael Hedström vil foreløpig ikke uttale seg om mulig dødsårsak.

Puslespill - Det er for tidlig. Nå prøver vi å sette sammen puslespillet over hva som har skjedd, sier han.
Det unge paret kan allerede i dag bli fremstilt for varetektsfengslig, ifølge Mikael Hedström.