TRAGEDIE: Til sammen åtte personer var innblandet i dagens kollisjon ved Folkestad i Volda kommune. Småbarnsfamilien som satt i den ene bilen, omkom på stedet. Foto: TORE AARFLOT/MØRE
TRAGEDIE: Til sammen åtte personer var innblandet i dagens kollisjon ved Folkestad i Volda kommune. Småbarnsfamilien som satt i den ene bilen, omkom på stedet. Foto: TORE AARFLOT/MØREVis mer

Ungt par og spedbarn omkom ved Volda

Bygda rammet hardt etter at paret (24) og deres sønn på sju måneder ble drept i voldsom trafikkulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet på Sunnmøre har i kveld offentliggjort identiteten på de omkomne etter dagens dødsulykke ved Volda. De tre er en småbarnsfamilie - mor, far og spedbarn.

De omkomne er Bjørn Ove Lillenes Eidså, Anette Ervik Oseberg - begge 24 år - og sønnen Johannes Oseberg Eidså på 7 måneder.

Smal vei
Den lille Volda-familien omkom momentant da personbilen de satt i, kolliderte med en annen bil på den smale fylkesveien mellom Nautvik og Dale i hjemkommunen.

De fem som satt i den andre bilen - to voksne og tre barn - fikk lettere skader og ligger nå på Volda sjukehus.

- Vi vil foreløpig ikke identifisere de fem skadde, sier operasjonsleder Magne Tjønnøy ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

Det er uklart hva som var årsaken til ulykken, som etterforskes av politiet i samarbeid med havarikommisjonen for transport. Politiet har imidlertid allerede avvist at det dreier seg om en front-mot-front-kollisjon.

Det var flere øyenvitner til hendelsen, og disse er i kveld avhørt.

- Små forhold
I dagene framover vil ulykken ventelig sette sitt preg på distriktet.

- Det er små forhold her i området, og alle kjenner alle, sa operasjonsleder Einar Rostad til Dagbladet tidligere i dag.

Omsorgsgruppa i Volda kommune er mobilisert og kan oppsøkes på rådhuset eller via telefonnummer 917 69 920.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Alle som trenger å snakke om det som er skjedd, kan kontakte oss, sier fungerende leder for omsorgsgruppa og Voldas varaordfører Arild Iversen til Dagbladet.

Han forteller at flere allerede har benyttet seg av den tverrfaglige gruppas tilbud og tatt kontakt.

Det er varslet en minnegudstjeneste for de døde i morgen.

FRAKTES BORT: Vrakene av de to bilene som var innblandet, kjøres bort for tekniske undersøkelser. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
FRAKTES BORT: Vrakene av de to bilene som var innblandet, kjøres bort for tekniske undersøkelser. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer