Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uniformert brannmann får svi for trommelmoro

Mobilkamera pluss internett er lik trøbbel, igjen. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En brannmann i Manchester har havnet i trøbbel etter knusktørr humor på arbeidsplassen. Ledelsen ved brannstasjonen har ifølge den britiske avisa Daily Mail satt i gang en granskning etter at øverste sjef ved brannstasjonen, Barry Dixon, fikk tilsendt videoen nedenfor på epost.

Den hadde blitt filmet av en annen brannmann med mobilkamera, og involverer en tørketrommel og brannfolk som trolig har kjedet seg grenseløst på en rolig vakt.

Den uniformerte brannmannen klatrer inn i tørketrommelen, mens kollegen hjelper til med å polstre ham med klær. Så startes maskinen, og den dumdristige engelskmannen tumler rundt et titalls runder - før han blir hentet ut, uskadd men veldig svimmel.

Tørketrommelen er egentlig beregnet på å tørke brannfolkenes arbeidsklær, og ledelsen synes ikke videoen er morsom i det hele tatt. Nå risikerer alle de involverte en kraftig oppstramming.

- En etterforskning pågår nå, og resultatet kan bli disiplinærstraff. Det er helt åpenbart at det å klatre inn i en tørketrommel, spesielt enn beregnet på industrielt bruk, ikke bare er dumt, men ekstremt farlig, mener en talsmann for brannstasjonen ifølge Daily Mail.

Den helt middels spektakulære videoen har selvfølgelig havnet på YouTube, der den nå er sett over 100 000 ganger.

PÅ EN SNURR: Det noen vil hevde var uskyldig machomoro, får etterpsill på en brannstasjon i Manchester.
PÅ EN SNURR: Det noen vil hevde var uskyldig machomoro, får etterpsill på en brannstasjon i Manchester. Vis mer