Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

United Airlines-passasjer brakk nesen og pådro seg hjernerystelse

Nå varsler mannens advokat søksmål.

DRAR PASSASJEREN UT AV FLYET: En video av en politimann som trekker en mannlig passasjer ut av et overbooket United-fly før avgang fra Chicago, har skapt sterke reaksjoner på sosiale medier. Video: CNN Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/nyheter/raseri-pa-sosiale-medier-etter-at-passasjer-ble-halt-ut-av-overbooket-fly/67479816 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passasjeren som ble fjernet fra et United Airlines-fly mot sin vilje, pådro seg en hjernerystelse og en brukket nese. Nå varsler mannens advokat søksmål.

Thomas Demetrio, som representerer passasjeren David Dao, holdt torsdag en pressekonferanse i Chicago. En video av Dao som søndag ble slept ut av en overbooket flyging til Louisville i Kentucky, har gått verden rundt. Demetrio sier at 69 år gamle Dao sitter igjen med en brukket nese, en hjernerystelse og to færre tenner etter hendelsen.

- Det vil bli fremmet et søksmål mot United Airlines, men det er ennå ikke klart når det vil skje, sa Demetrio på pressekonferansen.

United Airlines administrerende direktør Óscar Muñoz har sagt at han skammet seg da han så videoen.

- Den virkelige forferdelige hendelsen som skjedde på denne flyvingen, har ført til mange reaksjoner hos oss alle: raseri, sinne, skuffelse. Jeg deler alle disse følelsene, og først og fremst vil jeg gi min dypeste beklagelse etter det som har skjedd, sa han da hendelsen ble kjent.

FÅR JULING: Mange har benyttet sjansen til å si hva de mener om United Airlines i sosiale medier som Facebook og Twitter. Video: CNN. Vis mer