- United må rydde opp

LONDON (Dagbladet): Den britiske statsministeren Tony Blair har kastet seg inn i striden om hvorvidt Manchester United delta i neste sesongs FA-cup. Indirekte ber Blair Alex Ferguson om å ordne det slik at klubben kan delta både i VM for klubblag og FA-cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg tror alle vil se Manchester United i FA-cupen. Saken er blitt et problem for dem, sier den britiske statsministeren til avisa The Mirror.

Storavisa har den siste uka kjørt en hard kampanje for å få Manchester United til å delta i FA-cupen - selv om det måtte gå utover deltakelsen i Brasil.

Manager Alex Ferguson har tidligere sagt at det er regjeringen som har presset laget til å delta i Brasil. Dette er en oppfatning som statsminister Blair ikke deler.

- Det er noen saker jeg kan påvirke. Men hvem som skal spille i FA-cupen er ikke en av dem. Dette er en sak for Manchester United og fotballorganisasjonene, sier Blair videre.

Selv om ikke statsministeren sier det direkte, kommer han med en appell til klubblederne om å omgjøre beslutningen om å droppe FA-cupen.