Mobil, elbil og elsykkel:

Unngå brannfellene - slik lader du trygt

Brannsjef Håvard Bye og datteren Dina fikk seg en skikkelig støkk da svartsvidde deler av iPhone-laderen fløy veggimellom. De fleste vet at en ikke skal lade mobilen, elbilen eller elsykkelen om natta, så hva gjør du for å være trygg?

SJOKK: Håvard Bye viser hvor mobilladeren var plassert da den eksploderte. Datteren Dina Sollie Bye skvatt skikkelig og hele familien fikk seg et realt sjokk. Foto: Håvard Zeiner.
SJOKK: Håvard Bye viser hvor mobilladeren var plassert da den eksploderte. Datteren Dina Sollie Bye skvatt skikkelig og hele familien fikk seg et realt sjokk. Foto: Håvard Zeiner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VERDAL (Dagbladet): Familien Bye i Verdal fikk seg et kraftig støkk da datteren i huset, Dina Sollie Bye (13), befant seg på badet i ni-tiden på kvelden.

- Jeg satte laderen i kontakten oppe i lampa for å lade mobilen. Etter en stund kom gnister og så sprengtes den. Jeg hylte og skvatt skikkelig, sier Dina.

- Plutselig smalt det. Det var et skikkelig smell, sier pappa Håvard Bye, som til daglig er brannsjef i Brannvesen Midt IKS i Steinkjær/Verdal. Hendelsen skjedde i begynnelsen av mai og ble først omtalt av Trønder-avisa.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer