- Unnskyld for min datters tåpelige oppførsel

En pose nøtter er blitt en av årets største flauser i Sør-Korea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I gårsdagens blitsregn var Korean Air-president Cho Yang-ho en av verdens mest ydmyke menn. Hans datter, Heather Cho (40), ble strippet for alle verv og tittelen som visepresident. Hennes stemme var knapt å høre på en annen pressekonferanse, der hun sa «unnskyld, unnskyld» - og «unnskyld».

Bakgrunnen for det som er førjulstidas største skandale i Sør-Korea, er noe så absurd som en pose nøtter - og det faktum at nøttene fremdeles lå i papirposa - da Heather Cho fikk den servert på første klasse om bord i selskapets flight fra New York til Incheon forrige fredag.

- Stans flyet! Cho fant seg rett og slett ikke i at hun ble servert nøttene i en papirpose, og ikke i en skål. Dessuten ble hun ikke spurt om hun faktisk ville ha nøttene. Da flyet takset på vei til rullebanen på JFK-flyplassen i New York, beordret Cho kapteinen til å returnere til gata umiddelbart.

Selskapets visepresident fant seg nemlig ikke i den slette servicen, og ga kabinsjefen som hadde ansvaret sparken, og kastet vedkommende av flyet. Om bord satt om lag 250 passasjerer som ikke hadde peiling på hva som var på ferde. Ei heller flyplassmyndighetene i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer