Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Unnslapp brann-døden i siste øyeblikk

SKIEN (Dagbladet): I siste øyeblikk ble en 45 år gammel mann reddet ut fra sin brennende leilighet i Skien sentrum natt til i går. Fremdeles ligger mannen i respirator, men etter forholdene står det bra til med ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Røykutviklingen var enorm i den lille toromsleiligheten midt i Skien sentrum. Etter all sannsynlighet har brannen startet på kjøkkenet, mens den skadde ble funnet av redningsmannskapene på soverommet. Brannen startet i 2-tida natt til i går.

Fylt av røyk

- Han ble reddet av røykdykkerne i grevens tid. Hele leiligheten i tredje etasje var fylt med røyk, opplyser politivakta i Skien.
Tross den enorme røykutviklingen var selve brannen begrenset til kjøkkenet. Soverommet hvor 45-åringen ble funnet, er det rommet i leiligheten som ligger lengst fra kjøkkenet. I bygården er det flere andre leiligheter, men det var ingen andre hjemme da brannen brøt ut.

Respirator

Tilstanden til 45-åringen blir karakterisert som stabil av legene på Telemarks Sentralsjukehus i Skien. 45-åringen har pustet inn svært mye røyk, og vil bli liggende i respirator i flere dager. Det skal etter forholdene stå bra til med ham.

Hele Norges coronakart