Unnslapp hytta før politiet var på stedet

Bevæpnet politi har isolert en hytte i Vadsø hvor gjerningsmennene har forskanset seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Øst-Finnmark bekrefter overfor Dagbladet at det nå pågår en væpnet politiakjson i Jakobselv i Nesseby.

- Vitner forteller at gjerningsmennene må ha unnsluppet før vi isolerte hytta, sier politiets operasjonsleder.

De tre ungdommene som truet en hytteeier i Jakobselvdalen, har forskanset seg i en hytte i Vadsø kommune. Bevæpnet politi har isolert hytta og sperret området for publikum, melder Finnmarken.no

Politiet bekrefter at de tre gjerningsmenne er bevæpnet, og at det er løsnet skudd på stedet. Skuddene skal ikke være rettet mot personer, og ingen er skadd.

Folk i nærheten hørte skudd bli løsnet rundt klokken 18.30 onsdag.

Politiet holder vakt ovenfor Jakobselvdalen, og har stengt all ferdsel inn til området. En ambulanse står i beredskap lenger nede.

Truet med hagle En gruppe ungdommer bevæpnet med hagle tok seg inn i en tom hytte i Jakobselvdalen. Da eieren ankom truet en av ungdommene ham med hagle før de forlot stedet. Hytta ligger i Jakobselvdalen i Nesseby kommune.

Bevæpnet politi rykket ut med biler og snøskutere til Jakobselv litt etter klokken tolv onsdag.Politiet samlet seg først foran skolen i Vestre Jakobselv før de gikk til videre til Dalbakken.

Gjerninsgmennene forlot stedet og eieren kontaktet politiet. Politiet rykket da ut med både sivile og uniformerte biler.

- Bare to timer etter at jeg ringte stod hele politistyrken i krysset ved skolen. Det er imponerende, sier eieren til Finnmarken.

Politiet antok rundt klokken 18.00 at de hadde lokalisert ungdommene.

Dagbladet kommer med mer.