Unntakstilstand i Aten etter snøvær

Myndighetene erklærte lørdag unntakstilstand i Aten etter at byen er rammet av det kraftigste snøværet på ti år. Flyplassen i hovedstaden er også stengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Beboerne våknet til et snødekket Akropolis, for første gang siden 1992. Snøen har også lagt seg over strendene Glyfata og Voula i nærheten.

En gravemaskin er satt inn for å fjerne de 40 centimeter med snø i hovedgaten Alexandra-avenyen.

Bussrutene er innstilt og flere hundre bilkjørende ble tvunget til å tilbringe natten på motorveien mellom Aten og Thessaloniki.

Også i store deler av Tyrkia har vinteren tatt tak. I Istanbul snødde det nærmest uten opphold i 24 timer. Flere steder blir beboerne bedt om å holde seg hjemme.

Soldater ble sent ut for å grave fram bilførere som satt fast i bilene sine, ifølge tyrkisk fjernsyn. Flytrafikken på flyplassen i Istanbul er også innstilt.

Gresk snøvær: Akropolis er stengt etter snøværet i Hellas. Myndighetene er redde for at folk skal skli og skade seg på det glatte føret.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer