Urinerte på døende kvinne

Mens kameraten filmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En britisk ekssoldat er dømt til tre års fengsel for en forbrytelse som ryster Storbritannia med sin hjerteløshet.

26. juli i år kom han over Christine Lakinski (50) som hadde fått et illebefinnende og lå bevisstløs i oppgangen der de begge bodde, melder Sky News.

Den tidligere soldaten, Anthony Anderson (27), forsøkte først å få kontakt med henne ved å sparke henne under fotsålene og helle vann på henne.

Da dét ikke lyktes, tisset han på kvinnen og sprayet en boks barberskum over henne. En kamerat av Anderson filmet det hele, før de forlot den hjelpeløse kvinnen som døde etter kort tid.

- Dette er YouTube-materiale, roper Anderson på opptaket.

Christine Lakinski var mentalt tilbakestående og hadde skraltende helse. Legene har slått fast at hun døde av svikt i bukspyttkjertelen.

- Selv om handlingene hans ikke bidro til at Lakinskis død, er dette en avskyelig handling som tok fra henne en hver verdighet i de siste timene av hennes liv, sa aktor Lynne Dalton og tok til orde for en straff som er høyere enn normal rettspraksis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer