Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Urmaker Bjerke ranet

Tyven ble jaget av øyenvitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk klokken 15.35 i ettermiddag beskjed om at en person har gått inn på Urmaker Bjerke på Karl Johansgate i Oslo, knust et monter og tatt med seg noe av ukjent karakter.

- Vi vet ikke enda hva han har fått med seg. Han knuste monteret med en hammer, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Kjetil Kroken til Dagbladet.no.

- Har videoopptak

Mannen skal ha hatt på seg en grå genser og en grønn jakke, samt hvite slitte joggesko og store mørke solbriller med beige/hvitt på siden. Han skal være rundt 170 cm høy. Han ble sist sett på Stortinget T-banestasjon.

Politiet leter fortsatt etter personen som ifølge vitneobservasjoner skal være i 20-års alderen.

- Vi har sikret vitneutsagn og har også et videoopptak av mannen. Vi har også gjennomsøkt flere T-banesett, uten resultat, sier Kroken.

- Hadde hammer i hånda

- Jeg løp etter ham gjennom halve byen. Jeg hadde ham nesten, men det ble vanskelig å ta ham siden han hadde en hammer i hånda, sier et vitne til Dagbladet.no like etter at ranet skjedde.

Øyenvitnet forklarer at han gikk forbi urmaker Bjerke på Karl Johan.

- Vi kom utenfor butikken og hørte et brak før døra ble slått opp. Jeg løp etter mannen, men mistet ham nede på Stortinget stasjon. Han hadde med seg en del klokker av merket Rolex og Breitling.

- Jeg bare satte etter. Han så meg godt. Jeg lurer på hvordan han kom seg inn, for det har jo vært sånn at du må ringe på for å komme inn i butikken.

RANET: Urmaker Bjerke ble ranet i ettermiddag.