BRÅK: Oslopolitiet melder om en natt med mange oppdrag, selv om ingen av dem hver for seg var altfor dramatisk. To personer er lettere skadd etter slagsmål i hovedstaden.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
BRÅK: Oslopolitiet melder om en natt med mange oppdrag, selv om ingen av dem hver for seg var altfor dramatisk. To personer er lettere skadd etter slagsmål i hovedstaden. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Uro og slagsmål i Oslo i natt

Uten alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslopolitiet melder om en natt med mange oppdrag, selv om ingen av dem hver for seg var altfor dramatisk. To personer er lettere skadd etter slagsmål i hovedstaden.

- Det har rørt seg litt i natt. Det har vært en del ordensforstyrrelser, hvor vi må ut og roe ned gemyttene. I tillegg har det vært to slagsmål, men begge endte uten alvorlig skade, forteller operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB.

På Schous plass ble en mann skadd i underarmen med det som trolig var en knust flaske, men da politiet kom til stedet, var han ikke særlig snakkesalig. I Brugata ble en person funnet med hodeskader, mens tre menn ble observert løpende fra stedet. Den skadde ble sendt til legevakt for en sjekk.

I nabokommunen Bærum måtte politiet stoppe en fest for ungdommer på videregående etter at den utartet sent torsdag. Asker og Bærum politidistrikt melder om mange berusede ungdommer i Sandvika i forbindelse med festen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram