Uro og sykdom på Wegners kammer

BERGEN (Dagbladet): Påfallende mange tjenestefolk ved Bergen politikammer som har vært involvert i Wegner-saken har vært eller er sykmeldt. I neste uke vil sykmeldingene bli tatt opp som egen sak i Arbeidsmiljøutvalget på kammeret. Leder for utvalget er for tiden politimesteren sjøl Rolf B. Wegner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er arbeidstakersiden som kommer til å ta opp problemet når utvalget møtes neste fredag. Ved siden av sykmeldingene, vil den generelle mistrivselen blant ansatte bli tema for møtet mellom arbeidsgiversiden og arbeidstakersiden, opplyser politilagsformann Jan Gunnar Bøe på spørsmål fra Dagbladet.

Fikk hjerteinfarkt

Før helga ble politimesterens stedfortreder, Bernt A. Solberg lagt inn på sykehus med et lettere hjerteinfarkt. Han ble utskrevet i går, men sykmeldes i en tid framover. Solberg har vært i en slags «mellom barken og veden»-situasjon etter at Wegner kom tilbake. Solbergs samboer, Vibeke Larsen, har uttalt til Bergens Tidende at hun ikke ser bort fra at alt bråket på kammeret den siste tiden har vært en medvirkende årsak til at samboeren ble syk.

Politiførstebetjent Arvid Eik, som har uttalt at han følte seg presset av Wegner i forbindelse med saken mot rådmann Ragnar Fagereng, kom nylig tilbake på jobb etter en tids sykmelding. Politiinspektør Øyvind Tenold, som hadde det juridiske ansvaret i rådmannssaken, har vært sykmeldt i flere uker. Sykmeldt er også Tenolds nærmeste overordnede, politiinspektør Randi Gabrielsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer