Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

USA advarer Irak

Tokyo: USA er forberedt på å slå til igjen, dersom Irak truer Kuwait, andre arabiske land eller landets egen kurdiske befolkning, sier USAs forsvarsminister William Cohen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cohen, som startet en asiatisk rundttur i Japan i dag, hadde dette å si etter at Iraks nasjonalforsamling søndag vedtok en resolusjon om en ny vurdering av alle FN-resolusjonene etter golfkrigen i 1991.

Selv om den endelige resolusjonen fikk en mildere ordlyd, gikk mange medlemmer av Iraks nasjonalforsamling inn for å avvise FN-vedtak som fastslo grensene mellom Irak og Kuwait etter krigen i 1991.

- Vi følger utviklingen nøye, sa Cohen til en gruppe journalister. USA er forberedt på å reagere militært, dersom Irak truer Kuwait, andre arabiske land eller kurderne i Irak. (NTB-AFP-Reuters):

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling