Krigen i Syria

USA bryter Syria-forhandlingene med Russland

USA bryter forhandlingene med Russland om en ny våpenhvile i Syria, opplyser en talsmann for utenriksdepartementet i Washington.

BRYTER FORHANDLINGER: USA og president Barack Obama bryter Syria-forhandlingene med Russland. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File)
BRYTER FORHANDLINGER: USA og president Barack Obama bryter Syria-forhandlingene med Russland. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Dette er ikke en beslutning vi tar lett på, sier talsmannen John Kirby, som anklager Russland og syriske regjeringsstyrker for å ha trappet opp angrepene mot sivile mål.

Ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) er nærmere 400 sivile drept i og rundt Syrias største by Aleppo siden den forrige våpenhvilen brøt sammen for to uker siden. Blant de drepte skal det ha vært minst 72 barn.

Syriske regjeringsstyrker, støttet av russiske kampfly, innledet en offensiv mot de opprørskontrollerte delene av Aleppo 22. september.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer