USA: Flere personer med «festivalbånd» funnet døde

Politiet mener at det skal være snakk om isolerte tilfeller av overdoser. I tillegg er fire personer innlagt på sykehus.

USA: Politiet ønsker å finne ut av hvor de har fått disse oransje papirarmbåndene. Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Pittsburgh, USA, etterforsker en «medisinsk situasjon», skriver byen på sin nettside. Politiet har også lagt ut en melding på sin Twitter-konto.

Tre personer er bekreftet omkommet. Fire personer er innlagt på sykehus hvorav tilstanden til tre av disse skal være stabil, melder det lokale nyhetsbyrået KDKA. For en av personene er tilstanden fremdeles kritisk.

Denne situasjonen innebærer flere dødsfall og sykdomstilfeller. Alle som har omkommet og blitt syke har hatt på seg oransje papirarmbånd på håndleddet.

Isolerte tilfeller av overdoser

Politiet ønsket opprinnelig å finne ut av hvor disse personene kan ha fått armbåndene, og har identifisert to lokaler som brukte oransje armbånd i går kveld.

- Om noen har vært på en fest eller et arrangement hvor gjestene ble gitt oransje armbånd, ring politiet, heter det i pressemeldingen på byens nettside.

Ved nærmere undersøkelser viser det seg at disse lokalene ikke har noe med dødsfallene å gjøre da de omkomne skal ha fått i seg narkotika andre steder.

Politiet mener nå at det skal være et isolert tilfelle av overdose, og ikke noe som er utbredt, ifølge KDKA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer