DISKUTERER: USA og Storbritannia vil ha en politisk løsning på krisen i Jemen, der Saudi-Arabia med amerikansk støtte gikk til krig mot Houthi-militsen tidligere i uka. Her er USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice. Foto:  AP Photo/Cliff Owen
DISKUTERER: USA og Storbritannia vil ha en politisk løsning på krisen i Jemen, der Saudi-Arabia med amerikansk støtte gikk til krig mot Houthi-militsen tidligere i uka. Her er USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice. Foto: AP Photo/Cliff OwenVis mer

USA og Storbritannia vil ha politisk løsning i Jemen

Møte om krisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USA og Storbritannia vil ha en politisk løsning på krisen i Jemen, der Saudi-Arabia med amerikansk støtte gikk til krig mot Houthi-militsen tidligere i uka.

Storbritannias utenriksminister Philip Hammond diskuterte fredag krisen i Jemen med president Barack Obamas nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice, og de to var enige om at det må en politisk løsning til.

En militær tilnærming alene vil bare lede til ytterligere lidelser og destabilisering i regionen, var ifølge en kunngjøring fra Det hvite hus konklusjonen under møtet.

(NTB)