Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

USA: Savnet gutt funnet bak falsk vegg etter fire år

Klarte å sende en melding.

FUNNET HER: Gutten ble funnet i dette hjemmet. Foto: REUTERS / Tami Chappell / NTB scanpix
FUNNET HER: Gutten ble funnet i dette hjemmet. Foto: REUTERS / Tami Chappell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gutt (13) som ble meldt savnet for fire år siden, ble i helgen funnet gjemt bak en falsk vegg i et bolighus utenfor Atlanta i USA.

Gutten ble funnet etter at han klarte å sende en tekstmelding til moren sin om hvor han var gjemt, skriver BBC. Moren gikk til politiet, som nå har gjenforent mor og sønn. Guttens far og en kvinne er blitt pågrepet og siktet for blant annet barnemishandling.

Politiet undersøkte bolighuset i et rolig strøk i Clayton County i delstaten Georgia etter at moren tok kontakt fredag kveld. Først etter noen timer fant de gutten gjemt bak panelet i et skap i garasjen, ifølge amerikanske medier.

Politibetjent Joanne Southerland forteller til WSBTV at gutten først var livredd, men deretter overlykkelig over å ha blitt berget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling