FLYTTER: USAs førstedame, Melania Trump, flytter snart inn i Det hvite hus sammen med president Donald Trump. Foto:  REUTERS/Jonathan Ernst
FLYTTER: USAs førstedame, Melania Trump, flytter snart inn i Det hvite hus sammen med president Donald Trump. Foto:  REUTERS/Jonathan ErnstVis mer

USAs førstedame flytter endelig til Det hvite hus

Melania Trump og det amerikanske presidentparets yngste sønn Barron er nå klare for å flytte inn i Det hvite hus i Washington.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha vært atskilt i måneder og levd med spekulasjoner og rykter om at forholdet dem imellom ikke har vært i sin skjønneste orden, ser det nå ut til at tiden for å forenes i presidentboligen er kommet.

Etter å ha bodd i New York i Trump Tower siden valget slik at ekteparets unge sønn Barron kunne fullføre skoleåret, flytter USAs 47 år gamle førstedame og den 11 år gamle gutten til Washington neste uke.

Det amerikanske nettstedet Politico viser til kilder som kjenner familiens planer og skriver at de flytter inn onsdag 14. juni, når Donald Trump fyller 71 år. CNN melder også at flyttingen skjer neste uke, men oppgir ikke en dato.

(NTB)