Drømmen om et hvitt Amerika

USAs høyreekstreme omfavner republikanernes presidentkandidat Donald Trump 

Høyreekstremistene føler seg anerkjente av Trump og prøver å bygge seg sterke.

HVITES TALSMANN: Jared Taylor er en av lederskikkelsene for den amerikanske bevegelsen som kalles alternativhøyre. Han er også tilhenger av Donald Trump og kaller seg selv raserealist, nasjonalist og talsmann for hvites rettigheter. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
HVITES TALSMANN: Jared Taylor er en av lederskikkelsene for den amerikanske bevegelsen som kalles alternativhøyre. Han er også tilhenger av Donald Trump og kaller seg selv raserealist, nasjonalist og talsmann for hvites rettigheter. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OAKTON, VIRGINIA/NEW YORK (Dagbladet): - At svarte har lavere IQ enn hvite, ble slått fast allerede for hundre år siden i svære tester før første verdenskrig, hevder Jared Taylor overfor Dagbladet.

Han er driver nettstedet American Renaissance og kaller seg raserealist, nasjonalist og talsmann for hvites rettigheter. Nå sitter den tynne 64-åringen, som er en av lederskikkelsene i alternativhøyre-bevegelsen, barbeint i sin staselige mursteinsvilla i en fornem forstad utenfor Washington D.C.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer